events  galerij  over ons

Houtoven Huren

Huur bij Doppio een houtoven

Als u een houtoven eens wil uitproberen voor een feest of gewoon omdat u nog niet klaar bent om er een aan te schaffen, dan is het huren van een houtoven de ideale oplossing! Wij leveren de houtoven bij u af en komen hem weer ophalen. Indien u liever geen leveringskosten betaalt kan u er ook voor kiezen om -mits u een trekhaak aan uw wagen heeft- onze aanhanger met houtoven te komen halen. Om u toch een beetje de kans te geven om wat zaken uit te proberen is de huurperiode 3 dagen. Wij leveren hem af op vrijdag en komen hem maandag halen. Langere huur is ook mogelijk in overleg. U krijgt van ons de nodige tools om pizza te bakken en u kan ook schalen en meer krijgen om bijvoorbeeld vleesgerechten te bereiden of schotels.

 

€230 (incl BTW) voor 3 dagen

levering aan €0,5 per km

1 zak hout van ongeveer 30kg krijgt u er van ons gratis bij, meer hout kan u krijgen aan 15 euro per zak. Het gaat om ovengedroogde Franse Eik, met een ongeëvenaarde kwaliteit om te stoken in een houtoven. Geen gensters, weinig rookvorming, hoge verbrandingswaarden en weinig resten.

Kostprijs van dit alles? Voor 3 dagen huur betaalt u €230. U betaalt €0,50 per kilometer heen en terug voor de levering (prijzen excl BTW). Hiervoor krijgt u: een oven (binnendiameter 60cm), pizzaschep, draaischep, borstel, as-schep, blaaspijpje en een zak hout van ongeveer 30 kg. U krijgt tevens een korte introductie in het gebruik van een houtoven.

Contacteer ons per mail voor de beschikbaarheid van onze ovens en voor reservatie.