events  galerij  over ons

Houtoven Huren

Huur bij Doppio een houtoven

Huur bij Doppio een houtoven Wanneer u graag eens wilt werken met een houtoven, dan is het huren van een houtoven de ideale oplossing! U kan de houtoven huren voor een dag, een weekend of zelfs een langere termijn (afhankelijk van beschikbaarheid). Inbegrepen in de huurprijs zijn alle nodige tools om pizza te bakken, als ook schalen om bijvoorbeeld vleesgerechten of schotels te bereiden. U dient de aanhangwagen (hiervoor heeft u een trekhaak nodig) of losse houtoven zelf in Antwerpen te komen ophalen (hiervoor heeft u een kofferruimte nodig van 110cm hoog, 160cm diep en 95cm breed). Naast de nodige tools krijgt u ook 1 zak hout van ongeveer 25kg. Hiermee komt u toch al toe voor een uur of 3 bakken.

€121 (incl BTW) voor 1 dag

incl tools en 1 zak hout

€230 (incl BTW) voor een weekend (vrij-zon)

incl tools en 1 zak hout

1 zak hout van ongeveer 25kg krijgt u er van ons gratis bij, meer hout kan u krijgen aan 15 euro per zak. Het gaat om ovengedroogde Franse Eik, met een ongeëvenaarde kwaliteit om te stoken in een houtoven. Geen gensters, weinig rookvorming, hoge verbrandingswaarden en weinig resten.

Kostprijs van dit alles? Voor de huur van een oven kost het €121 voor een dag en €230 voor een weekend (prijzen incl BTW). Extra hout is verkrijgbaar aan €15 per zak.

Contacteer ons per mail of telefonisch voor de beschikbaarheid van onze ovens en voor reservatie.