events  galerij  over ons

Blog

Lees hier Doppio's interessante recepten, nieuwigheden en andere ervaringen uit de houtoven.
19
Sep

Doppio goes Italy

COURMAYEUR AVONTUUR Enkele weken terug werd Doppio uitgenodigd om -jawel u leest het goed- naar Italië af te zakken om te zorgen voor een pizza-party, en dat op een boogscheut van de Mont Blanc. Deze eer kwam ons te beurt ter gelegenheid...
Lees meer
24
Apr

Season Kick-off

Seizoen gaat volop in! De winter blaast zijn laatste adem en de lente is in het land. Dat wil natuurlijk zeggen: tijd voor een heleboel werk voor Doppio. Met een hoop communicanten en enkele vroege trouwers is de agenda meteen goed gevuld....
Lees meer
21
Jan

Nieuwe batch met enkele upgrades

Alweer een levering van Doppio houtovens kwam deze week aan in ons magazijn te Hoboken. Deze batch was voorzien van enkele verbeteringen. De belangrijkste vernieuwing is het nieuwe onderstel, dat niet alleen steviger is, maar ook voorzien van een nieuw type wielen en...
Lees meer
14
Sep

Het vuur brandt nog steeds

Met de laatste drukke weekends van het seizoen in het vooruitzicht, lonkt de vrijheid en de terugkeer van normale nachtrust. Doppio is nu dik 15 maanden aan de slag en het charmante foodstalletje van toen is ondertussen wat verfijnder en met inmiddels...
Lees meer
25
Jul

Doppio zomert lekker voort

Het is hartje zomer en Doppio gaat er volop tegenaan. Elk weekend is er wel ergens een food festival, wat trouwfeesten of babyborrels, en ‘on the side’ nog wat corporate events . We zijn bezige bijtjes die blijven snuffelen aan de verschillende...
Lees meer
12
Feb

Media aandacht groeit!

Met de komst van Doppio’s pop-up store komt ook een groeiende belangstelling! Enkele mediakanalen vermeldden ons in een artikel; ziehier de huidige hall of fame;  De Morgen weekend magazine Flair magazine Gazet Van Antwerpen 10 februari 2016 http://thisisantwerp.be/blog/doppio-fire-bread-wheels (editie juni 2015) http://www.gazetvandeurne.be/ondernemen/drie-mannen-bakken-het-bruin/...
Lees meer